DAF’s ‘moederconcern’ Paccar behaald record

"Paccar rapporteert een record jaaromzet en record nettowinst over 2022", aldus Preston Feight, chief executive officer. "Paccar's uitstekende resultaten weerspiegelen de sterke vraag naar hoogwaardige nieuwe DAF-, Peterbilt- en Kenworth-truckmodellen wereldwijd. 


Lees verder...

Grote zorgen over gevolgen olieboycot

Transport en Logistiek Nederland heeft met gemengde gevoelens kennis genomen van het zesde sanctiepakket tegen Rusland, waar vannacht binnen de Europese Raad overeenstemming over werd bereikt. De brancheorganisatie voor beroepsgoederenvervoer is niet principieel tegen de meest in het oog springende maatregel,


Lees verder...

Ook vrachtwagens op de schone toer

Ondernemers kunnen vanaf 9 mei subsidie krijgen bij aanschaf van een vrachtwagen die schoon rijdt; elektrisch of op waterstof. Daarmee zet Nederland een volgende stap op weg naar een volledig schoon wagenpark in 2050.


Lees verder...

DAF Trucks presteert goed in 2021

DAF Trucks blikt terug op een uitstekend jaar. De productie van vrachtwagens kwam uit op zo’n 60.000 eenheden, een duidelijke reflectie van de grote vraag naar transport als gevolg van het krachtige herstel van de economie.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ICT&Logistiek Jaarbeurs, Utrecht
Solutrans Lyon
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Transport Compleet Hardenberg
Kipper Event Markelo
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland