Michel Verwoest nieuwe CEO van TVM verzekeringen

Michel Verwoest treedt per 1 september in dienst als nieuwe CEO van TVM verzekeringen. Hij volgt Arjan Bos op die na een dienstverband van 27 jaar vertrekt. Tijdens de vergadering van de Ledenraad van TVM is Michel Verwoest vanochtend formeel benoemd. 


Lees verder...

Karin Rådström benoemd tot hoofd van Mercedes-Benz Trucks

Karin Rådström is met ingang van 1 mei 2021 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Daimler Truck AG, verantwoordelijk voor Mercedes-Benz Trucks. Zij volgt Stefan Buchner op, die na meer dan 30 jaar bij het bedrijf heeft besloten met pensioen te gaan, zoals eerder dit jaar werd aangekondigd.


Lees verder...

Hans van Lierop nieuwe CFO van TIP Trailer Services

TIP Trailer Services, een portefeuillebedrijf van I Squared Capital, heeft Hans van Lierop aangesteld als Chief Financial Officer en lid van het senior leiderschapsteam. Hans is maandag 18 mei 2020 begonnen als CFO voor TIP en is gevestigd op het hoofdkantoor van TIP in Amsterdam, Nederland.


Lees verder...

Thomas Hilse is de nieuwe topman van Iveco

Thomas Hilse volgt Pierre Lahutte op als Iveco Brand President. In deze functie zal hij vanaf 1 november wereldwijd verantwoordelijk zijn voor productmanagement, sales, marketing en network development voor het Italiaanse merk.


Lees verder...

Erwin Tollenaar benoemd tot COO van DPD Nederland

DPD Nederland breidt het directieteam uit. Erwin Tollenaar (52) vervult met ingang van 1 juli 2019 de rol van COO bij de pakketdienst. Samen met CEO Eric Dietz, CFO Jan Hattink en CCO Thiemo van Spellen vormt hij de directie van het bedrijf. In zijn rol als COO zal Tollenaar zich in de eerste plaats richten op de verdere ontwikkeling van de operationele organisatie.


Lees verder...

Paul Haverkamp Algemeen Directeur MAX-Repair

Het fabricaatonafhankelijke schadeherstelnetwerk MAX-Repair, heeft Paul Haverkamp (49) benoemd tot Algemeen Directeur. Haverkamp bekleedde vanaf 1993 verschillende functies binnen de verzekeringswereld. Waarvan de laatste vijf jaar bij het op transport en logistiek gerichte TVM Verzekeringen.


Lees verder...

Oud techniek-journalist Hans Kuipers overleden

Op donderdag 31 januari 2019 is freelance journalist Hans Kuipers (1948 – 2019) in zijn woonplaats Waddinxveen overleden. Vele jaren is Hans een toonaangevende automotive journalist geweest met als specialisatie bedrijfswagens en de techniek daarvan. Hij heeft een zeer lange tijd, ruim dertig jaar, gewerkt voor vakblad Auto- en Transportwereld (ATW) om het blad te maken wat het nu is.  


Lees verder...

Gert van Helden nieuwe directeur Wijlhuizen

Per 1 februari 2019 wordt Gert van Helden de nieuwe directeur van Wijlhuizen, verdeler van truck- en trailerdelen. Hij volgt hiermee Jim Bronkhorst op, die de functie sinds 1995 bekleedde. Jim Bronkhorst zal vanaf 1 februari de functie van CEO voor Wijlhuizen, Beneparts, G-Truck Nederland en Parts Factory bekleden.


Lees verder...

Roger Alm nieuwe topman Volvo Group

Roger Alm is benoemd als nieuw lid van Volvo's Group Executive Board en president van Volvo Trucks. Hij heeft Claes Nilsson vervangen, die na een lange en succesvolle carrière met pensioen is gegaan op 1 januari 2019. Parallel daarmee is Diana Niu benoemd tot lid van de groepsdirectie en executive vice president, Group Human Resources voor Volvo Group.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo