Stef Slotboom versterkt het team van BE-Combi

BE-Combi zet zijn groeiambities kracht bij met de aanstelling van Stef Slotboom als commercieel manager. Hij gaat zich met name richten op de verkoopactiviteiten in de Benelux en op de verdere ontwikkeling van BE-Combi uit Vuren, specialist in het vergroten van het laadvermogen en –volume van lichte bedrijfswagens.


Lees verder...

Michel Verwoest nieuwe CEO van TVM verzekeringen

Michel Verwoest treedt per 1 september in dienst als nieuwe CEO van TVM verzekeringen. Hij volgt Arjan Bos op die na een dienstverband van 27 jaar vertrekt. Tijdens de vergadering van de Ledenraad van TVM is Michel Verwoest vanochtend formeel benoemd. 


Lees verder...

Karin Rådström benoemd tot hoofd van Mercedes-Benz Trucks

Karin Rådström is met ingang van 1 mei 2021 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Daimler Truck AG, verantwoordelijk voor Mercedes-Benz Trucks. Zij volgt Stefan Buchner op, die na meer dan 30 jaar bij het bedrijf heeft besloten met pensioen te gaan, zoals eerder dit jaar werd aangekondigd.


Lees verder...

Hans van Lierop nieuwe CFO van TIP Trailer Services

TIP Trailer Services, een portefeuillebedrijf van I Squared Capital, heeft Hans van Lierop aangesteld als Chief Financial Officer en lid van het senior leiderschapsteam. Hans is maandag 18 mei 2020 begonnen als CFO voor TIP en is gevestigd op het hoofdkantoor van TIP in Amsterdam, Nederland.


Lees verder...

Thomas Hilse is de nieuwe topman van Iveco

Thomas Hilse volgt Pierre Lahutte op als Iveco Brand President. In deze functie zal hij vanaf 1 november wereldwijd verantwoordelijk zijn voor productmanagement, sales, marketing en network development voor het Italiaanse merk.


Lees verder...

Erwin Tollenaar benoemd tot COO van DPD Nederland

DPD Nederland breidt het directieteam uit. Erwin Tollenaar (52) vervult met ingang van 1 juli 2019 de rol van COO bij de pakketdienst. Samen met CEO Eric Dietz, CFO Jan Hattink en CCO Thiemo van Spellen vormt hij de directie van het bedrijf. In zijn rol als COO zal Tollenaar zich in de eerste plaats richten op de verdere ontwikkeling van de operationele organisatie.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland
EV Experience Circuit Zandvoort
Zero Emission | Ecomobiel Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Mega Trucks Festival Brabanthallen 's-Hertogenbosch