MAN TGS beleeft première op Kipper Event Markelo

MAN is op 9 en 10 september met de TGS bouwtruck present op het Kipper Event, dat plaatsvindt op het zandwinningsterrein in Markelo. Tijdens het event is de comfortabele, ergonomische en digitale bouwtruck in diverse configuraties te zien en te ervaren, bijvoorbeeld op het grote demoveld met een lange zandbaan.


Lees verder...

Première van FUSO Canter in Hardenberg

FUSO, integraal onderdeel van Daimler Trucks, toonde tijdens Transport Compleet in Hardenberg een heuse primeur. Men liet de nieuwe lichte Canter-truck zien tijdens deze vakbeurs. De Canter heeft ook een nieuw ontworpen voorkant. De upgrade van de buitenkant van de cabine weerspiegelt de identiteit van FUSO’s Black Belt ontwerp,


Lees verder...

MAN WVTetra van Buko is compact en wendbaar

Buko Transport uit Beverwijk heeft een primeur met de eerste MAN WVTetra, een vijfasser met een koppellengte van acht meter. Dankzij de compacte afmetingen past deze MAN-truck binnen de wet-telijk toegestane lengte voor een gangbare dieplader-aanhangwagen. Daarnaast is het een volwaardige 10x4 asfaltkipper met een laadvermogen van 31 ton.


Lees verder...

Scania's nieuwe aandrijflijn acht procent zuiniger

Met de toekomstige elektrificatie van trucks hijgend in de nek van  dieselmotorenbouwers, is iedereen naarstig opzoek naar reductie in brandstofverbruik. Ook al omdat het er naar uitziet dat er een Euro VII norm aan lijkt te komen. Scania heeft een geheel nieuwe 13-liter 6-cilinder motor ontwikkeld,


Lees verder...

DAF XF, XG en XG⁺ uitgeroepen tot 'Truck of the Year'

DAF’s nieuwe generatie trucks voor het lange afstand transport is bekroond met de titel ‘International Truck of the Year 2022’. “De XF, XG en XG⁺ zijn de nieuwe norm op het vlak van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort”, stelt de jury na een serie uitvoerige testen.


Lees verder...

Iveco komt met T-WAY voor in zwaar terrein

Iveco presenteerde onlangs de nieuwe T-WAY zware terreintruck aan zijn dealernetwerk en vertegenwoordigers van de internationale vakpers tijdens een digitaal evenement. De nieuwe T-WAY bouwt voort op het erfgoed van robuustheid en betrouwbaarheid van de Trakker. 


Lees verder...

Serieproductie van nieuwe Volvo Trucks-range gestart

Volvo Trucks’ nieuwe generatie zware vrachtwagens - de Volvo FH, FH16, FM en FMX - is binnenkort te zien op de Nederlandse wegen. De trucks gaan nu in serieproductie in de Volvo-fabrieken in Zweden, België en Rusland. De Volvo FM en FMX  hebben een compleet nieuwe cabine met verhoogde A-stijlen die chauffeurs tot één kubieke meter extra ruimte en meer licht in de cabine geven.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo