J.H. Van der Heijden vierde haar 100-jarig jubileum

J.H. van der Heijden Internationale Transporten uit het Zuid-Limburgse Hoensbroek bestaat 100 jaar en dat werd groots gevierd. Het transportbedrijf, dat is verhuisd van het dorpje Wahlwiller in het Limburgse Heuvelland naar een nieuw onderkomen langs de A76/N281 in Hoensbroek,


Lees verder...

D-TEC ontvangt 10e Ready Robotic Cell (RRC)

Vanaf februari 2023 kan trailerfabrikant D-TEC voor het lassen van een lasprogramma kiezen uit 10 verschillende robots, die verspreid door de fabriek staan. ‘Deze uitwisselbaarheid geeft ons héél veel flexibiliteit in de productie’, aldus D-TEC-directeur Gerrit van Vlastuin.


Lees verder...

Van Tilburg-Bastianen neemt Allers over

Van Tilburg-Bastianen zal per januari 2023 de activiteiten van DAF-dealer Allers Bedrijfswagens met vestigingen in Nederland en Duitsland overnemen. Met deze stap versterkt Van Tilburg-Bastianen haar DAF-dealeractiviteiten in Nederland en in Duitsland.

 


Lees verder...

Been Hydrauliek servicepartner van Wiegel Bulk Solutions

Been Hydrauliek heeft een servicepartner-overeenkomst getekend met Wiegel Bulk Solutions. Als partner zal Been Hydrauliek onderhoud en reparaties uitvoeren aan Mouvex vloeistofcompressoren voor klanten in Noord-Nederland. Door deze samenwerking staat Wiegel voortaan nóg dichterbij haar klanten.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ICT&Logistiek Jaarbeurs, Utrecht
Solutrans Lyon
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Transport Compleet Hardenberg
Kipper Event Markelo
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland