Van Tilburg-Bastianen neemt Allers over

Van Tilburg-Bastianen zal per januari 2023 de activiteiten van DAF-dealer Allers Bedrijfswagens met vestigingen in Nederland en Duitsland overnemen. Met deze stap versterkt Van Tilburg-Bastianen haar DAF-dealeractiviteiten in Nederland en in Duitsland.

 


Lees verder...

Been Hydrauliek servicepartner van Wiegel Bulk Solutions

Been Hydrauliek heeft een servicepartner-overeenkomst getekend met Wiegel Bulk Solutions. Als partner zal Been Hydrauliek onderhoud en reparaties uitvoeren aan Mouvex vloeistofcompressoren voor klanten in Noord-Nederland. Door deze samenwerking staat Wiegel voortaan nóg dichterbij haar klanten.


Lees verder...

Verheul Transport komt in handen van H.Essers

De Belgische logistiek dienstverlener H.Essers neemt het Nederlandse Verheul Transport over. Dat familiebedrijf uit Twello (Gelderland) heeft decennialange ervaring in het vervoer van bouwmaterialen in Nederland, België en daarbuiten. Die diensten sluiten perfect aan bij de activiteiten van H.Essers Infra.


Lees verder...

Overname Sommerauer Trucks door Wierda

De aandelen van Sommerauer Trucks uit Westerbroek zijn overgenomen door Wierda Bedrijfswagens. Het familiebedrijf uit Westerbroek, gevestigd aan de Rijksweg West, bedient al ruim 38 jaar klanten in de provincie Groningen en Noord Drenthe met onder andere in- en verkoop, 


Lees verder...

ZF bundelt krachten met Goodyear

ZF kondigde vandaag een langetermijn samenwerking aan met Goodyear. De partners zullen de geavanceerde Transics-fleetmanagementsystemen (FMS) van ZF bundelen met het kwalitatieve bandenportfolio en de mobiliteitsoplossingen van Goodyear.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo