Müller neemt nieuw warehouse in gebruik

Müller Fresh Food Logistics – onderdeel van logistieke dienstverlener Dachser – heeft onlangs een 17 meter hoog warehouse in Holten in gebruik genomen. Dit warehouse biedt klanten naast distributie, ook de mogelijkheid om geconditioneerd op te slaan.


Lees verder...

Scania Benelux splitst operationele activiteiten

Per 1 april a.s. zullen de operationele activiteiten van Scania Benelux, met primaire focus op sales en services, worden opgesplitst voor Nederland enerzijds en België en Luxemburg anderzijds. Carl Pattyn zal per 1 april a.s. aantreden als Managing Director van Scania Belgium/Luxembourg.


Lees verder...

BE-Combi versterkt positie in Duitsland

BE-Combi, gespecialiseerd in het vergroten van het laadvolume en de laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens, heeft zijn positie op de Duitse markt versterkt met de oprichting van BE-Combi Deutschland GmbH. Hierdoor wordt de distributie van het innovatieve 3500Plus Systeem in Duitsland makkelijker en efficiënter.


Lees verder...

Tevva fuseert met Arizona EV-contractfabrikant

"Tevva is onlangs begonnen met de levering van zijn batterij-elektrische vrachtwagen van 7.5 ton aan commerciële wagenparkklanten die zich richten op levering in de stad - een cruciaal en snelgroeiend segment van de totale markt voor commerciële vrachtwagens voor leveringsafhankelijke stedelijke gebieden", aldus de bedrijven in een verklaring.


Lees verder...

Van der Peet carrosserieën bestaat 75 jaar

Van der Peet logistics en transport solutions uit Nieuwkoop bestaat dit jaar 75 jaar. "We spelen een belangrijke rol in de voedselketen", zegt Wietske van der Peet. "Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van transport. De wegen zijn aangepast, de regelgeving verandert en het materiaal door ontwikkelt. Wij zijn al die jaren meebewogen." 


Lees verder...

J.H. Van der Heijden vierde haar 100-jarig jubileum

J.H. van der Heijden Internationale Transporten uit het Zuid-Limburgse Hoensbroek bestaat 100 jaar en dat werd groots gevierd. Het transportbedrijf, dat is verhuisd van het dorpje Wahlwiller in het Limburgse Heuvelland naar een nieuw onderkomen langs de A76/N281 in Hoensbroek,


Lees verder...

Veldhuizen Trucks: nieuwe naam nieuw logo

Veldhuizen Wagenbouw in Groenekan werd vooral bekend door de BE-combinaties. Veldhuizen is sinds 2006 bezig om nieuwe markten aan te boren. Dat betekent dat de naam Veldhuizen Wagenbouw de laatste jaren de lading niet meer dekt, aangezien Veldhuizen tegenwoordig ook leidend is in de conversie van trucks.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland
EV Experience Circuit Zandvoort
Zero Emission | Ecomobiel Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Mega Trucks Festival Brabanthallen 's-Hertogenbosch