Eerste DAF 6x2 CF Electric achterlader rijdt bij Renewi

Renewi, het internationale waste-to-product bedrijf, zet een belangrijke stap op weg naar verdere verduurzaming van zijn wagenpark. Maandag 11 april is een volledig elektrisch aangedreven vuilnisauto in bedrijf genomen: een DAF 6x2 CF Electric met achterladersysteem van Geesink.


Lees verder...

Renault Trucks breidt gamma elektrische trucks uit

Renault Trucks onthult nieuwe ambities op het gebied van elektrische mobiliteit, met een aanbod gericht op een 360° ondersteuning van zijn klanten, omgedoopt tot E-Tech. Ook breidt de fabrikant het 100% elektrische gamma uit en kondigd voor 2023 de start van de verkoop aan van twee nieuwe modellen tot 44 ton.


Lees verder...

Rebro Transport neemt Volvo FE Electric in gebruik

Voor rangeerwerkzaamheden en de distributie van pakketten voor DPD heeft Rebro Transport uit Rucphen onlangs een Volvo FE Electric in gebruik genomen. Vooral het duurzame karakter van de emissievrije FE Electric was voor Rebro reden om in een elektrische oplossing te investeren.


Lees verder...

A. Jansen gaat veelbelovende aandrijfas testen

Voor duurzaam transport in de toekomst is het belangrijk dat het gebruik van fossiele brandstoffen wordt verminderd. A. Jansen en Smesh-E-Axle slaan de handen ineen om nieuwe aandrijfassen voor elektrische vrachtwagens in de praktijk te testen. 


Lees verder...

Van der Werff koopt twintig Moffet e-Series NX

Niet lang na de introductie van de MOFFETT eSerie NX van HIAB, de eerste volledig elektrische 4-weg meeneemheftruck, heeft Theo van der Werff twintig stuks ingekocht. Een blijk van vertrouwen en een duidelijk signaal dat de behoefte naar verduurzaming groot is. Theo van der Werff, mede-eigenaar van Van der Werff Logistics vertelt aan ATW.nl:


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo