ZF AxTrax 2 nieuwe e-aandrijflijnsystemen voor trucks

Tijdens de Advanced Clean Transportation (ACT) Expo heeft ZF zijn geheel nieuwe AxTrax 2 elektrisch asplatform in première gebracht. Het geïntegreerde en modulaire e-aandrijfsysteem voor lichte, middelzware en zware voertuigen is ZF's nieuwste e-mobiliteitsoplossing om de transformatie van de industrie naar een duurzamere toekomst te ondersteunen.


Lees verder...

Volvo toont langeafstandscapaciteit van de FH Electric

Van München naar Berlijn, puur elektrisch - Volvo Trucks bewijst dat het kan in de recente ‘Miles Challenge’ in Duitsland. De ‘Challenge’, gecontroleerd en geverifieerd door het onafhankelijke testinstituut DEKRA, bewijst dat de Volvo FH Electric bij alledaagse inzet en met slechts een keer bijladen, wel 600 km kan afleggen.


Lees verder...

Iveco en Nikola lieten nieuwe E-truck zien op de IAA

Iveco en Nikola Corporation presenteerden op IAA Transportation de nieuwe elektrische vrachtwagen Nikola Tre BEV en de bètaversie van de Nikola Tre FCEV. Met de elektrische modellen willen de fabrikanten een nieuw tijdperk van lokaal emissievrij wegvervoer inluiden. Beide voertuigen beleefden hun wereldpremière op de Iveco-persconferentie.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ICT&Logistiek Jaarbeurs, Utrecht
Solutrans Lyon
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Transport Compleet Hardenberg
Kipper Event Markelo
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland