Veap spoiler voor Maxus Edeliver9 en Deliver9

Veap Shield United presenteert een spoiler voor de eDeliver9 en Deliver9, de nieuwste voertuigen van Maxus. Veap is een van de weinige fabrikanten die voor de nieuwe bedrijfswagens een aerodynamische oplossing biedt. "We mogen weer een merk verwelkomen binnen ons assortiment", vertelt Thomas de Haas, salesmanager van Veap Shield United trots.


Lees verder...

Wereldpremière volledig elektrische ID. Buzz Cargo

Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de nieuwe ID. Buzz Cargo. Deze geheel CO2-neutraal geproduceerde nieuwkomer is het moderne, elektrisch aangedreven equivalent van een iconische klassieker: de Volkswagen T1 bus. De ID. Buzz Cargo verschijnt dit najaar bij de Nederlandse showrooms en is vanaf mei te bestellen.


Lees verder...

Mercedes-Benz Citan ‘Van of the Year 2022’

Tijdens de 2021-editie van de Solutrans vakbeurs in Lyon is de nieuwe Mercedes-Benz Citan gekroond tot ‘International Van of the Year 2022’. De nieuwe Citan won de felbegeerde titel samen met de Renault Kangoo, die op hetzelfde platform wordt gebouwd. 


Lees verder...

LEVC lanceert zijn nieuwe elektrische bestelwagen

Na een lancering in het VK afgelopen november, lanceert LEVC (London Electric Vehicle Company) nu zijn nieuwe elektrische bestelwagen, de VN5, in Europa. Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de bekroonde productiefaciliteit van LEVC in Ansty, Coventry.


Lees verder...

De nieuwe Mercedes-Benz Citan voorgesteld

Mercedes-Benz heeft de nieuwe Citan voorgesteld. Dankzij compacte buitenafmetingen in combinatie met een hoog laadvermogen biedt de nieuwe Mercedes-Benz Citan een groot aantal toepassingsmogelijkheden, met name voor bezorging en dienstverlening in de binnenstad.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo