Transport Reloaded organiseerde demodagen

Vanuit Raamsdonksveer brengt Transport Reloaded twee trailermerken op de markt: Granalu uit Spanje en Reisch uit het zuiden van Duitsland. Transport Reloaded, actief sinds 2015, is een initiatief van Paul de Jong, allerminst een onbekende in de trailerwereld.


Lees verder...

Renault Trucks niet aanwezig op IAA 2020

Vrachtwagenfabrikant Renault Trucks heeft aangekondigd dat zij dit jaar geen voertuigen op de IAA zal presenteren. In plaats daarvan zullen klanten in de toekomst steeds vaker klantcontact zoeken op hun eigen evenementen.De trend bij autofabrikanten om niet langer te exposeren op de IAA-autoshow in Hannover lijkt zich nu door te trekken naar fabrikanten van bedrijfsvoertuigen. De trend bij autofabrikanten om niet langer te exposeren op de IAA-autoshow.....


Lees verder...

Vakbeurs Solutrans 2019 breekt alle records

SOLUTRANS 2019, de internationale vakbeurs voor weg- en stadsvervoer oplossingen die van 19 t/m 23 november 2019 in Lyon gehouden is, overtrof met 50.000 bezoekers een symbolische mijlpaal, een stijging van 11% ten opzichte van het jaar 2017.


Lees verder...

Holthausen toont bestellers op waterstof tijdens RDD

Holthausen heeft tijdens de ReinigingsDemoDagen een aantal voertuigen met waterstof-aandrijving tentoongesteld. Deze technologie is reeds beschikbaar en steeds meer automerken zien de voordelen in van waterstof. Men toonde in Soest o.a. een Volkswagen Crafter en Transprter op waterstof.


Lees verder...

CVF viert groot feest in Leeuwarden

De Chauffeurs Vereniging Friesland (CVF) organiseert zaterdag 6 juli 2019 een groot chauffeursevenement op het Wilhelminaplein (Zaailand) in de binnenstad van Leeuwarden. Dit jaar bestaat de vereniging 35 jaar en dat wil men niet onopgemerkt voorbij laten gaan.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo