Stap in goede richting voor c-rijbewijs dossier

Het Europees Parlement heeft de wil uitgesproken om via de nieuwe 4e Rijbewijs richtlijn zwaardere elektrische bestelauto’s te laten besturen door chauffeurs met een B-rijbewijs. Volgens de door het Parlement aangenomen positie mag een bestuurder twee jaar na het halen van het B-rijbewijs een elektrisch aangedreven voertuig tot 4.250 kg besturen.


Lees verder...

De volledig nieuwe Renault Master gepresenteerd

Renault heeft sinds 1980 al meer dan drie miljoen exemplaren van de Master verkocht. Die zijn allemaal geproduceerd in Batilly, nabij Metz in het oosten van Frankrijk. Het kwalitatief hoogstaande interieur van de nieuwe Renault Master is van dezelfde klasse als dat van een personenauto.


Lees verder...

Maxus presenteeert elektrische eDeliver7

Maxus pakt door in Nederland en breidt de line-up van volledig elektrische bedrijfswagens opnieuw verder uit. Na de eDeliver3 – een compacte bestelwagen – en de grote eDeliver9 lanceert Maxus nu de eDeliver7, die vanaf januari 2024 leverbaar wordt.


Lees verder...

Nieuwe Mercedes-Benz eSprinter komt er aan!

De toekomst is elektrisch, zoveel mogen we inmiddels toch wel aannemen. Vooral nu de batterijen steeds sterker worden en daarmee meer kilometers op één lading bieden. Met de nieuwe eSprinter biedt Mercedes-Benz inmiddels heel wat meer dan het met de vorige eSprinter bood. De nieuweling komt eind 2023 eerst in een gesloten bestelvariant met de zwaarste accu,


Lees verder...

Nieuwe besteller van Kia: Niro EV Cargo

Naast de bestelauto-uitvoering van de Kia e-Soul is nu ook de Niro EV als Cargo leverbaar. Met beide elektrische Cargo-modellen biedt het merk praktische én emissievrij rijdende bestelauto’s voor een breed aantal transportbehoeften. 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland
EV Experience Circuit Zandvoort
Zero Emission | Ecomobiel Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Mega Trucks Festival Brabanthallen 's-Hertogenbosch