Webfleet Solutions en TomTom integreren apps

Webfleet Solutions, een dochteronderneming van Bridgestone en een van ‘s werelds grootste leveranciers van telematicaoplossingen, is een samenwerking aangegaan met TomTom, de kaartenmaker en specialist in locatietechnologie. Het doel is om de Webfleet Work App en de app TomTom Go Fleet als geïntegreerde oplossing op de markt te introduceren.


Lees verder...

TomTom introduceert TomTom Go Expert

TomTom, specialist op het gebied van locatietechnologie, introduceert de TomTom GO Expert, een navigatiesysteem voor bestuurders van vrachtwagens, bestelwagens en bussen. De GO Expert beschikt over een 7-inch high-definition (HD) touchscreen display en een nieuwe processor waardoor het navigatiesyteem vier keer sneller is dan vorige modellen.


Lees verder...

Unieke samenwerking resource- en routeplanning

Drie logistieke bedrijven Cornelissen Groep, Peter Appel Transport, Simon Loos en softwareleverancier Conundra hebben een contract ondertekend voor een uniek samenwerkingsverband. De bedrijven bundelen krachten om een innovatief, volledig geautomatiseerd en geheel op algoritmen gebaseerd systeem voor resource- en routeplanning te ontwikkelen.


Lees verder...

Rietveld lanceert betoncentrale-software

In de afgelopen periode heeft Rietveld een specifieke oplossing ontwikkelt ten behoeve van de betoncentrale industrie. Deze software realiseert een realtime planning in het backofficesysteem, waardoor de logistieke handelingen sneller afgewerkt en uitgevoerd worden.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland
EV Experience Circuit Zandvoort
Zero Emission | Ecomobiel Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Mega Trucks Festival Brabanthallen 's-Hertogenbosch