Ford Trucks maakt comeback in Nederland

Waar je bij auto’s even heel goed moet nadenken om alle merken in Nederland op te noemen, zul je bij vrachtwagens een heel eind komen. We helpen je even: DAF, Scania, MAN, Mercedes-Benz, Volvo, Iveco en Renault. En daar is nu een  groot merk Nederland aan toegevoegd: Ford.


Lees verder...

H2roadtrip door Europa bewijst dat waterstof al werkt

Kan waterstof zichzelf bewijzen als een levensvatbare brandstof voor transport, of is het slechts een belofte van morgen? Een Nederlands ondernemerskoppel gaat de uitdaging aan. Middels een H2roadtrip wil men in totaal 12.000 km rijden, gedurende 100 dagen, gedurende 100 dagen, met alleen waterstof als brandstof, zonder uitstoot.


Lees verder...

Bijzondere Scania P460 8x4 Wide Spread

Veldhuizen Trucks heeft een volledig luchtgeveerde Scania 8x4 chassis voorzien van een hydraulisch Wide- Spread gestuurd tandemstel. Dankzij de toepassing van een draaikrans is dit een bijzonder onderhoudsvriendelijke oplossing, waarbij voor 99% gebruik wordt gemaakt van originele Scania onderdelen.


Lees verder...

Eerste Windrose e-truck in Nederland gearriveerd

De Chinese fabrikant van elektrische vrachtwagens Windrose Technology Inc staat op het punt de mondiale sector van zware vrachtwagens te betreden, aangezien het bedrijf van plan is om op korte termijn wegtests uit te voeren met zijn eerste elektrische zware vrachtwagens in de Verenigde Staten en Europa. 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland
EV Experience Circuit Zandvoort
Zero Emission | Ecomobiel Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Mega Trucks Festival Brabanthallen 's-Hertogenbosch