HKA Nieuwkoop zoekt het dicht bij huis

Van der Peet heeft een STAS U-Rockstar geleverd aan HKA Nieuwkoop. HKA Nieuwkoop is van oorsprong een agrarisch loonbedrijf, dat zich in de loop der jaren meer en meer is gaan bezighouden met grondverzet. Voor uitbreiding van het wagenpark zocht de firma een kipper-oplegger.


Lees verder...

Super-Ecocombi mag in Zweden de weg op

Na Finland en Spanje gaat ook Zweden de Super-Ecocombi (SEC) toestaan. Daarmee is Zweden het derde land in Europa waar de SEC vrij baan krijgt. Vanaf december is er een wegennet van 590 km beschikbaar waar SEC’s met een maximale lengte van 34,5 meter mogen rijden.


Lees verder...

Kraker Trailers komt met veel innovaties

Bij Kraker is innovatie een belangrijke pijler. Het doel van de innovaties is om klanten een zo groot mogelijke toegevoegde waarde te bieden. Nu de K-Force, de geschroefde trailer, zijn plek definitief heeft veroverd, ligt bij Kraker de focus op nieuwe ontwikkelingen. 
Zoals de nieuwe klapbumper, de K-Force Agri of de hybride E-Force.


Lees verder...

Smart Trailer Solutions verhuurt Kraker-schuifvloertrailers

Smart Trailer Solutions (STS) verhuurt en leaset Kraker-schuifvloertrailers. Zo kunnen klanten tijdelijke drukte snel en effectief oplossen, zonder dat een forse investering nodig is. De trailers van STS zijn nieuw of jonggebruikt en in goede staat. Klanten kunnen bij STS een schuifvloertrailer huren vanaf een maand.


Lees verder...

Pacton “Energy” beleeft debuut op de IAA in Hannover

Pacton presenteert op de IAA in Hannover (Hal 25, C61) een tweetal opleggers, met als klapstuk een gestuurde Energy Trailer (TBD.342.L-KS-E) met generatoras en accupakket. De nieuwe oplegger voorziet, onafhankelijk van een truck, geheel zelfstandig in de voeding van elektrische nevenverbruikers.


Lees verder...

Gert Vlastuin Transport werkt met Kraker klapbumper

Gert Vlastuin Transport heeft een Kraker klapbumper aangeschaft. Voor de chauffeurs van Vlastuin is lossen boven een bunker dagelijkse kost. De opgeklapte bumper die Kraker biedt, is een praktische oplossing om te zorgen voor extra ruimte bij het lossen van materialen.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland
EV Experience Circuit Zandvoort
Zero Emission | Ecomobiel Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Mega Trucks Festival Brabanthallen 's-Hertogenbosch