Terug naar het overzicht

MANA Bedrijfswagens onthult MAN TGX Eyecatcher

Gepubliceerd op 08-01-2024 12:55 uur

MANA Bedrijfswagens heeft onlangs een adembenemende MAN TGX geïntroduceerd. Deze beauty, ontstaan uit een nauwe samenwerking met Tralert, Bulthuis Truck- en Traileronderdelen en Bolt-On Solutions, markeert een nieuwe standaard in truckinnovatie.


Deze opvallende MAN truck is voorzien van Panther Schwarz metallic lak, een indrukwekkende opbouw van Tralert LED-verlichting en Bolt-On carrosseriedelen. Laatstgenoemde staat garant voor het creëren van fraaie, veilige en gebruiksvriendelijke trucks door hoogwaardige kant-en-klare carrosseriedelen te leveren. De traanplaat vlonder, chassisskirts, slangenrek en achterbumper zijn door hen geleverd en vormen essentiële elementen die het uiterlijk, veiligheid en het gemak van deze MAN truck aanzienlijk versterken.

 

LED verlichting

Deze stoere MAN TGX is tevens uitgerust met 10 stuks Ypsilon Series 9LED verstralers van Tralert. Deze verstralers, voorzien van duo-color dagrijverlichting, bieden een krachtige lichtopbrengst en verbeteren het zicht voor de chauffeur. De geïntegreerde amberflitsers met opvallende patronen waarschuwt medeweggebruikers tijdig wanneer nodig. De Tralert verstralers, strategisch geplaatst op de dakbeugel en in de grill, geven de truck een imposante uitstraling. Bovendien zorgen de geïntegreerde Edge Series LED Hoekwerklampen voor uitstekend zicht tijdens achteruit manoeuvreren. De Dark Markeringslichten aan de zijkanten voegen een esthetisch tintje toe en de unieke opstapwerklamp vergroot de veiligheid bij in- en uitstappen.