Terug naar het overzicht

Veap spoiler voor Maxus Edeliver9 en Deliver9

Gepubliceerd op 27-06-2022 09:55 uur

Veap Shield United presenteert een spoiler voor de eDeliver9 en Deliver9, de nieuwste voertuigen van Maxus. Veap is een van de weinige fabrikanten die voor de nieuwe bedrijfswagens een aerodynamische oplossing biedt. 


"We mogen weer een merk verwelkomen binnen ons assortiment", vertelt Thomas de Haas, salesmanager van Veap Shield United trots. "Al jaren bieden wij producten voor de meest populaire merken binnen Europa. Het komt niet vaak voor dat er een merk aan ons assortiment wordt toegevoegd. En als het elektrische voertuigen betreft al zeker niet. Daarom zijn wij verheugd dat wij nu ook een prachtige spoiler hebben voor de Maxus Deliver9 en eDeliver9."
De spoiler is te bestellen in twee hoogtes: 62 en 72 cm af dak en wordt standaard geleverd in RAL 9016. De spoiler is specifiek ontworpen voor de (e)Deliver9. Het design van het voertuig is doorgevoerd in de dakspoiler, waardoor naast de functionele voordelen ook een fraaie uitstraling ontstaat. De Haas: "Veap stelt hoge eisen aan nieuwe producten. Elk product dat wij ontwikkelen wordt op allerlei fronten getest. Zowel tijdens het 3D-ontwerpproces als tijdens de productie besteden we hier veel aandacht aan. Alleen op deze manier komen we tot een product waarvan we de vertrouwde Veap-kwaliteit kunnen waarborgen."