Terug naar het overzicht

Nieuwe besteller van Kia: Niro EV Cargo

Naast de bestelauto-uitvoering van de Kia e-Soul is nu ook de Niro EV als Cargo leverbaar. Met beide elektrische Cargo-modellen biedt het merk praktische én emissievrij rijdende bestelauto’s voor een breed aantal transportbehoeften. Het geheim van de Cargo-modellen van Kia zit hem in een slimme conversiekit, waarmee de Niro EV en e-Soul, in samenwerking met de specialisten van Veth Automotive, worden omgetoverd tot veelzijdige bestellers. 

 

Kia levert twee varianten van de Cargo-conversiekit. De Basiskit bevat een aluminium gecoate laadvloer, een stevig metalen scheidingsrek en twee sjorogen. De Prokit voegt hier 4 extra sjorogen en opbergvakken onder de laadvloer en tussen de voorstoelen aan toe. Een voordeel van de Cargo-conversiekit is dat niet alleen nieuw bestelde modellen ermee kunnen worden uitgerust, maar ook voorraadmodellen of gebruikte exemplaren. 
  
Lees meer in de printuitgave van Auto- en Transportwereld, nr. 16, die op 31 januari 2023 is verschenen. Nog geen abonnement, email dan naar: post@atw.nl