Terug naar het overzicht

Spectaculaire KerstMAN on tour

Gepubliceerd op 15-12-2022 15:06 uur

De KerstMAN is een geheel in kerstsfeer uitgevoerde MAN TGX trekker. Bezoekers van het MegaTrucksFestival in Den Bosch hebben de truck al kunnen zien, maar rijdend en met de nodige extra kerstlampjes is hij nog spectaculairder.

 

Licht in de donkere dagen

De laatste tien dagen voor kerst maakt de KerstMAN een tour door Nederland. Met kerstverlichting, kerstmuziek en het uitdelen van Tony Chocolonely repen brengt de KerstMAN licht, sfeer en chocolade in de donkere dagen voor kerst. Tevens steekt MAN op deze manier een hart onder de riem van alle chauffeurs die, ook onder winterse omstandigheden altijd klaar staan en onderweg zijn. 
 

Merry Christmas

De MAN TGX 4x2 trekker is, uiteraard rood, met rondom sterren en kerstcadeautjes.kerst kadootjes. De truck is verder voorzien van RVS wielen, lichtbeugels langs de onderkant en een stoere lichtbeugel met maar liefst zes verstralers. Ook in de grille zijn lichtjes aangebracht, net als achterop de trekker. Het geheel ziet er schitterend uit en de letters Merry Christmas voorop de cabine maken het af.  
De KerstMAN bezoekt de komende tien dagen truckstops en opvallende locaties door het hele land. Volg MAN op Facebook, Spot de truck en post je foto’s met #KerstMAN en maak kans op een uniek 1:50 schaalmodel van de MAN TGX.