Terug naar het overzicht

Nieuwe Renault Master debuteert in Nederland op VSK-beurs

Gepubliceerd op 06-02-2024 07:56 uur

Renault is met een eigen stand aanwezig op de VSK-beurs die van 6 tot en met 9 februari 2024 in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. Het merk presenteert daar de volledig nieuwe Renault Master E-Tech electric die tijdens de vakbeurs voor de installatiebranche voor het eerst in Nederland is te bewonderen.

 

De volledig nieuwe, vierde generatie voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal van de Renault Master, waarvan sinds 1980 al meer dan drie miljoen exemplaren zijn verkocht. De nieuwste versie is op alle fronten verbeterd en valt op door zijn krachtige ontwerp, dat bovendien bijzonder gestroomlijnd is voor extra efficiency. De cabine is meer dan ooit geschikt als mobiel kantoor, terwijl de bestuurder profiteert van verbeterd comfort, een uitgebreide reeks rijhulpsystemen en uiterst moderne connectiviteit.

 

De nieuwe Renault Master wordt standaard geleverd met het OpenR Link-multimediasysteem inclusief 10-inch touchscreen, draadloos Android Auto en Apple CarPlay, geïntegreerde Google-functies en communicatie op afstand via de My Renault-app. En met keuze uit meer dan veertig carrosserievarianten, een laadvolume variërend van 11 tot 22 m3, een laadvermogen tot 4 ton, talloze conversiemogelijkheden, uiterst efficiënte dieselmotoren, batterij-elektrische varianten en zelfs waterstofaandrijving is er voor iedere professional een Renault Master op maat beschikbaar. De nieuwe Renault Master is ontwikkeld om nog grotere afstanden te kunnen afleggen, grotere ladingen te transporteren en kosten te besparen. En met een actieradius tot 460 kilometer (WLTP) doet de volledig elektrische Master E-Tech electric goede zaken in zijn klasse.

 

De VSK is de vakbeurs voor de installatiebranche waar ruim 300 exposanten samenkomen en de nieuwste oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten in de wereld van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie presenteren. Voor Renault de ideale gelegenheid om de nieuwe Master aan het publiek te presenteren. Renault is te vinden op stand 07.036 in Hal 7.