Terug naar het overzicht

DAF Dealer ESA organiseert 7 oktober open dag vestiging Groningen

Gepubliceerd op 18-08-2023 13:45 uur

Na het succes van de road show in Heerenveen. wordt dit jaar de open dag georganiseerd bij ESA Groningen op zaterdag 7 oktober van 11 tot 17 uur. Op de ESA’s ROAD SHOW 2.0 brengt de inmiddels 70-jarige DAF dealer ESA deze geschiedenis tot leven en showt haar nieuwe ESA Zero Emission-concept. Fervente truck liefhebbers, logistieke dienstverleners, ambitieuze vakmensen en monteurs krijgen een inkijk in de wereld van de nieuwste trucks en de innovatie onder de motorkap.

 

ESA’s ROAD SHOW 2.0

ESA zal met een compleet verzorgde dag, de ESA’S ROAD SHOW 2.0, neerzetten met een uitgebreid programma van 11 tot 17 uur. Iedereen is vrij om te komen en kan zich wanen in de geschiedenis van ESA als DAF-dealer met trucks van oud naar jong en de duurzame wereld van ESA Zero Emission met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van specialisatie elektrische en waterstoftrucks. 
“We hebben alle kennis en expertise in huis, ook op het gebied van onderhoud en service van waterstof en elektrisch aangedreven wagens. Daar zijn wij trots op en daarom zijn op 7 oktober al onze relaties en rijders van harte welkom!”, aldus Wim van Nispen, Algemeen Directeur van ESA. Het belooft tevens een truckshow te worden, waarbij de bezoekers met een vrachtwagenrijbewijs een ritje kunnen maken in diverse bekroonde Nieuwe Generatie DAF trucks, zoals de spraakmakende DAF XD die uitgeroepen is tot de International Truck of the Year 2023. Geniet daarnaast van de mooie bolides van ESA’s klanten en de veelzijdige werkplaats. Of kom meer te weten over hoe het is om bij ESA te werken. Nieuwe monteurs zijn altijd welkom bij ESA en daarom besteden zij daar deze dag eveneens aandacht aan. Tot slot zal het de kinderen aan niets ontbreken. Wie durft, mag een ritje maken in een DAF simulator en voor de kleinsten is er springvertier.

 

Over ESA

ESA is officieel DAF-dealer met vijf vestigingen in Noord-Nederland en daarnaast heeft het bedrijf twee vestigingen in Denemarken. Het bedrijf staat voor Ervaring, Service en Aandacht. Dit maakt ESA waar, samen met ruim 95 jaar ervaring, als full service bedrijf met een compleet dienstenpakket: onderhoud en reparatie, schadeherstel, spuiterij, een service centrum, verhuur en lease, onderdelenverkoop, International Truck Service en Multisupport. ESA vertegenwoordigt merken als DAF, TATRA, GINAF, Fassi, Hyzon en ESA Zero Emission trucks. Duurzaamheid en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel.

 

Hoofdvestiging Groningen

ESA Groningen is dé hoofdvestiging van ESA. De centrale vestiging werd geopend in 1962 aan de Admiraal de Ruyterlaan en begin jaren ’80 verhuisden ze naar hun huidige vestiging aan de Bornholmstraat waar de roadshow zal plaatsvinden. In de afgelopen decennia is er veel gesleuteld in deze karakteristieke werkplaats en dat wil ESA ook graag laten ervaren op deze belangrijke dag!

 

Vrij entree en uitgebreid programma

Om te zien wat ESA in huis heeft en om rijdend kennis te maken met de nieuwe standaard in DAF-trucks is het servicepunt aan de Bornholmstraat 54 zaterdag 7 oktober, geopend van 11 uur s’ morgens tot 17 uur s’ middags. Ben je geïnteresseerd? Like en/of deel hun evenementenpagina op Facebook: https://fb.me/e/1qBtIR22D