home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 Januari 2019, 10.09 uur


Albert Heijn zet blockchain in voor efficiënter transport

Duurzamer en efficiënter transport. Om dat te realiseren zet Albert Heijn sinds kort blockchain in. De inzet van blockchain betreft een proef samen met logistieke dienstverleners. Albert Heijn heeft samen met logistieke dienstverleners Cornelissen en Kuehne+Nagel een proef gedaan met blockchain in de transport. Het doel: de logistiek duurzamer en efficiënter maken. Slimme blockchain technologie moet hiervoor zorgen bij de proef van Albert Heijn. Mark van der Drift, ceo Cornelissen: “Papierwerk die stempels en handtekeningen vereisen, waar mensen afstanden voor moeten lopen, is vervangen door slimme blockchain technologie waardoor iedereen de hele tijd met dezelfde informatie werkt en daarop acteert.”

Papierloos transport

De proef moet ook bijdragen aan papierloos transport, wat ook een belangrijk doel is van het pas gelanceerde i-Share. Het creëren van een prettiger werkomgeving voor de werknemers is een ander doel van de proef. Iris Frericks, project manager Albert Heijn: “De allergrootste uitdaging is een proces te realiseren waarin we werknemers ontzien in handelingen die geen waarde toevoegen.”

De test werd eind vorig jaar gedaan in diverse distributiecentra van Albert Heijn. Hoewel de eerste signalen positief zijn, is het nog niet bekend of de proef wordt uitgebreid of omgezet in een permanente werkwijze. De resultaten worden nu geëvalueerd laat een woordvoerder weten.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Coming Soon...

Nieuwste Kinglifter is voor Ter Laak Heino

Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe ...

ReinigingsDemoDagen van start op nieuw...

De nieuwe Opel Movano

Scania viert 50 jaar V8 met een bijzon...

Rotterdam schrapt ontheffing milieuzon...

Code 95 voor schuifvloer-chauffeurs

Het Tekno Event 2019 komt er weer aan

Stralis X-Way met VDL Haakarm voor RCK


Coming Soon...
Maandag 27 mei 2019 heeft Auto- en Transportwereld nieuws te melden! Wees erbij. Volg de berichten. Auto- en Transportwereld is een onafhankelijk, zelfstandig en landelijk nieuwsblad voor de beroepsgoederen- en eigen vervoersbranche als mede voor de garage-, carrosserie- en grondverzet/bouwsector. Tel.nr. +31 (0)570-62 80 92 - www.atw.nl - E-mail: post@atw.nl

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

scania
Autoboek International
meiller
rdd
Sluitsnel
Capriƫl Nederland
almic
terberg
snapon
Hoornweg
Trucks.nl
vako
Middelbos
Knapen
Cuppers
vdl
facebook
Trailned
HEBIC
advertise
rino