home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 17 December 2018, 09.09 uur


KerstMAN on tour in Beieren

MAN Truck & Bus ondersteunt de Kerstman voor het veertiende jaar en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op Kersttour door Beieren. De trekker-/opleggercombinatie van de Kerstman reist tot 21 december naar tal van (kleuter)scholen, instellingen en Kerstmarkten. De leerlingen van de MAN-trainingsworkshop hebben met oog voor detail een rode MAN TGX XXL 18.500 inclusief oplegger omgebouwd tot traditionele MAN Christmas truck. Ongeveer 240 meter LED-lichtslingers zorgen ervoor dat de rode ‘slee’ van de Kerstman de sprankelende, warme sfeer uitstraalt die bij het Kerstfeest hoort. De MAN-letters in de grille worden uitgelicht met een speciale achtergrondverlichting.

83 vierkante meter aan opschriften

Om de Kerstsfeer nog verder te verhogen, is de gehele trailer voorzien van bijna 83 vierkante meter aan opschriften die de speciale truck al van ver herkenbaar maken. Om ervoor te zorgen dat de MAN Christmas-truck veilig en stipt op zijn verschillende bestemmingen aankomt - zelfs in het zwaarste winterweer tijdens het adventseizoen – is de TGX voorzien van de inschakelbare MAN HydroDrive die op de vooras is gemonteerd. Met een druk op de knop kan de Kerstman zijn voertuig in vierwieldrive zetten, waardoor sneeuw en ijs de combinatie niet kan stoppen.

Kerstverrassing

De MAN-stagiaires hebben hun ‘slee’ met trots overhandigd aan de Santa Claus mannen en -vrouwen die ermee op tour gaan. Zoals elk jaar brengen tal van MAN-medewerkers tot 21 december met de MAN Christmas Truck vrijwillig een bezoek aan verschillende scholen, instellingen en Kerstmarkten in heel Beieren. Als Kerstverrassing heeft de grote kersttruck met oplegger ook de enige juiste lading aan boord: heerlijke chocolade en leuke cadeautjes.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Coming Soon...

Nieuwste Kinglifter is voor Ter Laak Heino

Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe ...

ReinigingsDemoDagen van start op nieuw...

De nieuwe Opel Movano

Scania viert 50 jaar V8 met een bijzon...

Rotterdam schrapt ontheffing milieuzon...

Code 95 voor schuifvloer-chauffeurs

Het Tekno Event 2019 komt er weer aan

Stralis X-Way met VDL Haakarm voor RCK


Coming Soon...
Maandag 27 mei 2019 heeft Auto- en Transportwereld nieuws te melden! Wees erbij. Volg de berichten. Auto- en Transportwereld is een onafhankelijk, zelfstandig en landelijk nieuwsblad voor de beroepsgoederen- en eigen vervoersbranche als mede voor de garage-, carrosserie- en grondverzet/bouwsector. Tel.nr. +31 (0)570-62 80 92 - www.atw.nl - E-mail: post@atw.nl

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Trucks.nl
Cuppers
Hoornweg
Middelbos
advertise
Capriƫl Nederland
HEBIC
Trailned
scania
terberg
vdl
meiller
Knapen
rino
vako
almic
snapon
Autoboek International
rdd
Sluitsnel
facebook