home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 17 December 2018, 09.09 uur


KerstMAN on tour in Beieren

MAN Truck & Bus ondersteunt de Kerstman voor het veertiende jaar en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op Kersttour door Beieren. De trekker-/opleggercombinatie van de Kerstman reist tot 21 december naar tal van (kleuter)scholen, instellingen en Kerstmarkten. De leerlingen van de MAN-trainingsworkshop hebben met oog voor detail een rode MAN TGX XXL 18.500 inclusief oplegger omgebouwd tot traditionele MAN Christmas truck. Ongeveer 240 meter LED-lichtslingers zorgen ervoor dat de rode ‘slee’ van de Kerstman de sprankelende, warme sfeer uitstraalt die bij het Kerstfeest hoort. De MAN-letters in de grille worden uitgelicht met een speciale achtergrondverlichting.

83 vierkante meter aan opschriften

Om de Kerstsfeer nog verder te verhogen, is de gehele trailer voorzien van bijna 83 vierkante meter aan opschriften die de speciale truck al van ver herkenbaar maken. Om ervoor te zorgen dat de MAN Christmas-truck veilig en stipt op zijn verschillende bestemmingen aankomt - zelfs in het zwaarste winterweer tijdens het adventseizoen – is de TGX voorzien van de inschakelbare MAN HydroDrive die op de vooras is gemonteerd. Met een druk op de knop kan de Kerstman zijn voertuig in vierwieldrive zetten, waardoor sneeuw en ijs de combinatie niet kan stoppen.

Kerstverrassing

De MAN-stagiaires hebben hun ‘slee’ met trots overhandigd aan de Santa Claus mannen en -vrouwen die ermee op tour gaan. Zoals elk jaar brengen tal van MAN-medewerkers tot 21 december met de MAN Christmas Truck vrijwillig een bezoek aan verschillende scholen, instellingen en Kerstmarkten in heel Beieren. Als Kerstverrassing heeft de grote kersttruck met oplegger ook de enige juiste lading aan boord: heerlijke chocolade en leuke cadeautjes.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Team De Rooy als enige compleet aan d...

Visbeen en Post-Kogeko fuseren samen t...

Eerste elektrische vrachtwagen in de bouw

Broshuis multifuctioneel containerchas...

Paccar toont waterstoftruck en elektri...

Beste verkopen voor Daimler Trucks in ...

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Roger Alm nieuwe topman Volvo Group

19 gemeenten gaan voor Green Deal ZES

Jan de Wit Group realiseert met nieuwe...


Team De Rooy als enige compleet aan de finish Dakar 2019
Met de derde plaats in het eindklassement voor Gerard de Rooy en drie etappeoverwinningen – Ton van Genugten schreef ook de laatste etappe nog even op zijn naam – kijkt Petronas Team De Rooy Iveco met een toch wel tevreden gevoel terug op de Dakar Rally 2019.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

terberg
Capriƫl Nederland
Hoornweg
DHS
Anema Trucks & Spare Parts
Middelbos
snapon
Cuppers
rino
advertise
vdl
Trucks.nl
Trailned
HEBIC
facebook
baat
D-tec