home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 November 2018, 16.43 uur


Eerste TIR transport vanaf China naar Europa

In recordtijd van 13 dagen heeft Alblas int. transport een succesvolle test uitgevoerd vanuit China, via de zijderoute naar Polen. Het traject van 7.000 km over de weg startte op 13 november 2018 in Khorgos - de grens met Kazachstan. Zonder noemenswaardig oponthoud zijn de goederen op 26 november gelost in Polen. Onder TIR Carnet is de lading via Kazachstan, Rusland en Wit-Rusland uiteindelijk gelost in Słubice, Polen. Het transport is maanden lang intensief voorbereid in samenwerking met de IRU, de Chinese regering en lokale partners. Een sleutelrol wordt gespeeld door de lokale vestiging van Alblas in Ürümqi, China. Alblas is het enige Europese transportbedrijf wat in China de beschikking heeft over een internationale transportvergunning.

Daarmee is het bedrijf in staat om een door-to-door transport oplossing aan te bieden met eigen chauffeurs en eigen equipement. Transport over de weg van China naar Europa is goedkoper dan per vliegtuig en aanzienlijk sneller dan het traject per trein. De doelstelling van Alblas is om uiteindelijk een doorlooptijd van 10 dagen te realiseren. De focus komt daarbij te liggen op relatief hoogwaardige goederen voor o.a. de chemische-, farmaceutische- en fashion industrie. Het transport van zowel groupage, LTL, FTL, eventueel temperatuur gecontroleerd, zal daarbij tot de mogelijkheden behoren.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Team De Rooy als enige compleet aan d...

Visbeen en Post-Kogeko fuseren samen t...

Eerste elektrische vrachtwagen in de bouw

Broshuis multifuctioneel containerchas...

Paccar toont waterstoftruck en elektri...

Beste verkopen voor Daimler Trucks in ...

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Roger Alm nieuwe topman Volvo Group

19 gemeenten gaan voor Green Deal ZES

Jan de Wit Group realiseert met nieuwe...


Team De Rooy als enige compleet aan de finish Dakar 2019
Met de derde plaats in het eindklassement voor Gerard de Rooy en drie etappeoverwinningen – Ton van Genugten schreef ook de laatste etappe nog even op zijn naam – kijkt Petronas Team De Rooy Iveco met een toch wel tevreden gevoel terug op de Dakar Rally 2019.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

snapon
Cuppers
HEBIC
terberg
Trailned
baat
D-tec
rino
facebook
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
Trucks.nl
Middelbos
vdl
DHS
advertise
Capriƫl Nederland